Werken bij Capri

Met ongeveer 70 medewerkers is Capri een kleine, dynamische zorgorganisatie. Onze betrokken medewerkers hebben een grote inbreng binnen de organisatie en over de inrichting van het werk. De platte en lerende organisatiestructuur zorgt ervoor dat iedereen kan meepraten, meebeslissen en zich verder kan ontwikkelen.

Aantrekkelijke voorwaarden

Wat kan Capri voor jou betekenen?

Alleen het beste is goed genoeg voor de deelnemers aan ons programma. En om de beste zorg te bieden kunnen wij niet zonder onze medewerkers. Daarom bieden we jou als medewerker een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de Cao Ziekenhuizen. Bijvoorbeeld:

Wil je meer weten? Bekijk de CAO Ziekenhuizen.

Vacatures

Werken bij Capri?

Oproepkracht/Werkstudent voor Medisch Secretariaat (4-12 uur | Rotterdam/Den Haag)
Vacature Medisch secretaresse
Medisch Secretaresse (24 uur | Den Haag)

Stagelopen bij Capri?

Omdat we werken met multidisciplinaire behandelteams is het mogelijk om bij verschillende vakgroepen stage te lopen bij Capri Hartrevalidatie.

Ben jij een leerling van een van de genoemde opleidingen en wil je stagelopen bij Capri? Mail dan naar Sanne Wielandt-Van Chastelet (HR-medewerker).

Vakgroep Diëtetiek
Vakgroep Medisch Maatschappelijk Werk
Vakgroep Fysiotherapeut en Bewegingsagogie
Vakgroep verpleegkunde
Stuurgroep

Het dagelijks bestuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.